Friday, October 09, 2009

Vetlanda är 100% Småland

Efter fem kluriga deltävlingar står det nu klart - Vetlanda är segrare i Smålandsfejden 2009!

Tävlingen Smålandsfejden har pågått sedan 7 september och varje vecka har en ny deltävling med finurliga utmaningar presenterats för de 14 deltagande lagen. Vetlandalaget, med P-O Högstedt som lagledare är det lag som varit listigast och löst uppgifterna snabbast och i och med detta kan Vetlandas invånare nu stolt kalla sig 100 % smålänningar.
Tävlingsarrangören Alvesta Energi kommer att förrätta högtidlig prisutdelning på Vetlanda torg nu på söndag, den 11 oktober kl.15.00. Alla är mycket välkomna att vara med och hylla laget!

— Vi är jättestolta och glada förstås, säger P-O Högstedt. Det här är ju en tävling med syfte att stärka det småländska varumärket och jag tycker att Vetlanda är väl förtjänt av titeln 100 % smålänning.

Deltävlingarna har haft olika teman — klurighet, sparsamhet, redbarhet, flit och företagsamhet - egenskaper som passar på en äkta smålänning. Vetlandas lag har haft en rejäl portion av alla kvaliteterna tillsammans med ett stort och användbart kontaktnät och det avgjorde tävlingen, tror lagledaren.

Varje måndagseftermiddag har en ny fråga presenterats och samarbetet i laget har varit gott och intensivt.

- Mest nöjda är vi med frågan "företagsam", säger P-O Högstedt. Det var en svår uppgift som vi klarade otroligt snabbt tack vare goda kontakter. Vi vill tacka alla som hejat på och ställt upp för laget och för Vetlanda.

Vetlandas lag har bestått av, förutom lagledaren P-O, också Ann-Marie Forsberg, Jan Johansson, Joakim Henriksson, Mickan Thor och Cecilia Malmqvist.

Vetlanda kan kalla sig 100 % smålänning i ett år, innan det är dags att försvara titeln i 2010-års upplaga av tävlingen.

Grattis från
L-O

0 Comments:

Post a Comment

<< Home