Friday, January 15, 2010

Bedrägerier i Svedala

Fusket kostar enorma pengar.

Nedan finns en artikel som stärker Sverigedemokraternas syn på hur vi får hit fel folk och hur det förstör för de skötsamma invandrarna som vi behöver när alla fyrtitalister går i pension och kräver enorma vårdresurser framöver.

Röda korset har också drabbats av ett så nedrigt svek av en höjdare som lurat till sig miljonbelopp inom organisationen

Det krävs en etisk och moralisk uppryckning av politikerna att ta dessa signaler på allvar.

Vi kan inte fega utan stå upp för de skötsamma och de som vill stävja brottsmissbruket i Sverige. Se bara på Fasth i Värnamo som försöker få lite hyffs på vilsna ungdomars beteenden. Han straffas av samhället.

L-O

Öppet för utvisning av ”Kanindansaren”
Halmstad Det finns enligt Migrationsverket inget som hindrar att ”Kanindansaren” utvisas ut landet efter eventuellt avtjänat straff för bedrägeri.
Relaterat
Se också

Länkar
Krav på fängelse för "Kanindansaren"

Målet mot den 33-årige mannen och hans familj gäller om de fuskat till sig assistansersättning på sammanlagt 3 miljoner kronor genom att fejka 33-åringens handikapp. Åklagaren i målet – Sonja Seligmann – har begärt att 33-åringen också utvisas om han fälls för brottet.

33-åringen kommer ursprungligen från Irak och skälet för hans invandring för fem år sedan var framför allt hans handikapp; att föräldrarna som redan fanns i Sverige skulle vårda sin son.

Tingsrätten har bett att få Migrationsverkets synpunkt. Och denna myndighet ser inga hinder för en eventuell utvisning, eftersom 33-åringen aldrig sökt asyl som flykting och det allmänna läget i Irak, enligt samma myndighets bedömning, inte heller utgör skäl för asyl.

Rättegången mot de inblandade är princip avslutad, det återstår endast en psykiatrisk utredning av 33-åringen som avgör om han kan dömas till fängelse eller vård. I väntan på den är datum för dom inte utsatt.


Foto Lennart Hildingsson 035-14 75 12 lennart.hildingsson@hallandsposten.se

0 Comments:

Post a Comment

<< Home