Tuesday, June 02, 2009

Berlusconi och svensk press

Sveriges television brukar skryta med att våra media är fria och agerar fritt från de som har makten. När ni läser det nedan förstår ni att Sverige inte är bättre än andra korrupta läder när det gäller fria demokratiska val.

Vi ska inte kasta sten i glashus och hur mycket FRA ligger i bakgrunden?

"Jag vill bara så här i valrörelsens sista timme göra er uppmärksam på medias skandalöst vinklade behandling av Junilistan."


Agenda har fyra söndagar i rad tagit upp EU-valet. Förtsa gången debatt Anna Hedh – Fjellner, andra gången allmän riksdagspartidebatt, tredje gången, småpartier + debatt Reinfeldt – Sahlin, fjärde gången Reinfeldt –Sahlin.

Alltså, man lyckas med konststycket att undvika ett parti: Junilistan.


Annu mer skandalöst blir P1-intervjun på onsdag morgon. Den följs av en ”analys” av Erik Sundström (Chefredaktör för soc. Dem. Partitidning, AiP, en person som har attackerat Sören Wibe personligen vid en rad tillfällen) samt Anna Dahlberg Expressen. Alltså: två riktiga superfiender till JL. Alla andra har fått en vän och en fiende, t ex fick Eva-Britt Svensson Aaron Etzler (Flamman) etc etc.Agenda anordnar slutdebatten. Där tillåts INTE inlednings- och slutanföranden, utan man skall bara debattera de ämnen som Karin Hubinette tar upp. Hon har hela tiden framställt valet som ett slag mellan (s) och (m) och gått helt på (s)-propaganda om att kampen nu står om utstationeringsdirektivet. Hon har helt ignorerat att (s) och (m) tillsammans överlämnat makten.I Dagens Arena gör man den koppling som blir huvudnumret från EU-entusiasterna denna sista vecka. Man buntar där ihop partierna och vi hamnar tillsammans med –gissa vilka- jo naturligtvis Sverigedemokraterna!!!!!!!!


Men vi kör hårt och ger allt fram till valdagen.
Se nu till så att alla dina vänner, bekanta och arbetskamrater känner till att det finns ett EU-kritiskt alternativ i valet, nämligen Junilistan.

Se till så att de är medvetna att (S) och de borgerliga partierna röstar lika i nio fall av tio och att de tillsammans har sagt ja till alla EU-fördrag. Det är ju därför EU har makt och inflytande över allt från kollektivavtal till utrikespolitik.

Sören Wibe och Lars-Olof Reinfeldt
Junilistan

0 Comments:

Post a Comment

<< Home