Wednesday, September 20, 2006

Nya Moderaternas trovärdighet

Många kommer fram till mig och gratulerar valsegern.

De nya moderaterna har genom en skärseld uppstått med en bättre genomtänkt politik för Sverige i den tid vi nu lever.

Väljarna har valt de nya moderaterna för att de litar och tror på oss som den nya kraften som skall sätta Sverige i arbete, reformera vården, skapa tryggare rättsväsende och ge barnen en bättre start i livet.

Vilka är de som röstat på oss? En del hemvändande folkpartister men framför allt socialdemokrater som upptäckte maktgalna sossars oförmåga till kompetens.

Nu duger det inte med gamla dogmer och förlegade synsätt på samhällsstyret. Vi har fått förtroendet att förverkliga de nya moderaternas politik och då måste det också avspegla sig på posterna inom kommun, landsting och riksdag.

Vad man hör och ser pågår det maktkamper inom andra partier och jag tror ju inte att det är något undantag inom moderaterna.

Lyckas vi inte i varje detalj leva upp till våra åtaganden är reträtten från makten svidande snabb vid nästa val. Socialdemokraterna och vänstern önskar inget annat, och de kommer troligen att vässa klorna ordentligt. Varje misstag och avvikelse från de nya moderaternas vallöften kommer att granskas och påpekas.

Det är ju denna konkurrens som vi eftersträvar för ett framgångsrikt samhälle.

Nytt blod, nya ansikten och nya moderaterna.

Lars-Olof Reinfeldt (m)
www.reinfeldt.org

0 Comments:

Post a Comment

<< Home